Donald Trump: Welkom in de 17e eeuw

De Verenigde Staten van Amerika. In het begin van de 17e eeuw vestigden de eerste kolonisten uit Europa zich in dit deel van de wereld. Een paar eeuwen later hadden deze moorddadige en op macht beluste kolonisten de oorspronkelijke bevolking van dit land, de indianen (native Americans), voor een groot deel uitgeroeid.

De kolonisten wisten over de ruggen van duizenden uit Afrika afkomstige slaven (waarvan velen werden gemarteld, verkracht en vermoord) het gestolen land groot te maken, om vervolgens in de daarop volgende eeuwen met enorme trots te kunnen verkondigen dat de V.S.  hun land is en dat zij de échte Amerikanen zijn.

Leek de V.S. recentelijk nog een nieuwe fase in te gaan door voor het eerst een man van gemengd ras (Barack Obama) tot president te verkiezen, door de presidentsverkiezingen van 8 november 2016 belandde de Verenigde Staten van Amerika in één klap weer eeuwen terug in de tijd. Donald Trump (nazaat van de kolonisten, roepende dat het ons land is) werd door het volk verkozen tot president.

Een man die het volk plechtig de terugkeer van het Wilde Westen beloofd. Een waar paradijs, waar je ten alle tijden je pistool mag trekken, waar je ongelimiteerd ‘vreemde’ personen het land uit mag trappen, waar je naar hartenlust vrouwen bij hun geslachtsdelen kunt grijpen, en waar het toegestaan is om tot in het oneindige de planeet te blijven vervuilen. Wederom, welkom in de 17e eeuw.

V.G. Sterk ©2016

trump-2815558_960_720

8 gedachtes over “Donald Trump: Welkom in de 17e eeuw

 1. De rattenvanger van Amerika

  zelden werd er zichtbaar door burgers zo gegriend
  waanzin wint op de rede overal veld
  de grootste gek viert men als een held
  misschien heeft elk land de leiders die het verdient

  Soms steekt een wanhopig volk vurig opgehitst de beschaving in de diepvries, V.G. Sterk!
  Lenjef

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s